Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Ghid de carieră CIS

Ghidul Carierelor de Impact Social, alte ghiduri de carieră, interviuri realizate cu persoane de succes în cariera lor și puzzle-ul informativ oferă perspective multiple asupra carierelor CIS. 

Ghid de Cariere de Impact Social

 
  • Ideea de bază a Ghidului de Carieră cu Impact Social urmărește ca, în calitate de tânăr absolvent să fii pus în relație cu potențialul său profesional, cu oportunitatea și potențialul Carierelor de Impact Social. Ghidul conține instrumente pentru creşterea angajabilităţii tale, imediat și pe termen lung și sfaturi practice pentru a utiliza schimbările tehnice, societale și economice în construirea carierei tale.

  • Inregistrarile video cu tineri implicați cu succes în diferite cariere de impact social îți oferă perspective personale, idei și modele de carieră.

  • Puzzle-ul informativ indică ghiduri de carieră, proiecte și evenimente relevante din România, idei, perspective și tendințe actuale.

 

Conceptul acestei secțiuni este de a-ți oferi informație din perspective diferite, chiar 360o, pentru alegerea și susținerea informată și de succes a unei cariere, în principal cu referire la cariere CIS. Acțiunea îți aparține!