Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Descriere

 

 Aceste prime editii ale ZILELor CARIEREI DE IMPACT SOCIAL reprezinta evenimente din campaniile de informare- constientizare care fac parte din proiectul POSDRU ”ETIC- Cariere de Impact Social, program de consiliere profesională și practică studențească” lansat in mai 2014, cu finalitate in noiembrie 2015. 

Prima serie de evenimente se va desfasura in octombrie - noiembrie 2014, la Oradea respectiv Cluj-Napoca, iar a doua serie de evenimente se va desfașura in aprilie -mai 2015 in aceleasi centre universitare. 

 IMAGINI DE LA PRIMA SERIE DE EVENIMENTE in GALERIA DE IMAGINI

Fiecare serie de evenimente se va intinde pe 3 zile, va include 3 sesiuni plenare , 3 sesiuni in grupuri mici (pentru discutii de grup si brainstorming), 3 sesiuni speed networking (pentru contact 1 la 1, schimb de carti de vizita), evenimente de socializare la sfarsitul programului. 

Vom avea invitati din domenii relevante care vor lua cuvantul pentru a impartasi din experienta si asteptarile lor. Vom invita profesionisti care lucreaza pentru organizatii si companii cu impact social din tara si strainatate 

Beneficiarii acestui proiect (500 de studenti), angajatorii si universitatile din ALIANTA Cariere de Impact Social, expertii implicati, - au locurile asigurate la evenimente, dar trebuie confirmata participarea pe sectiunile programului

In afara proiectului “ETIC- CARIERE DE IMPACT SOCIAL” organizatorii doresc sa disemineze informatia si isi propun sa deschida portile ZCIS si pentru alte persoane interesate. 

Chiar daca nu aveti legatura cu proiectul nostru, vom avea un numar - ce e drept limitat- de locuri suplimentare, pentru care veti putea sa aplicati aici.